Resume

HVAD KAN JEG TILBYDE:

 

 

// Visuel kommunikation:

 

Mine spidskompetencer ligger indenfor trykt grafisk materiale; opsætning/layout, og typografi.

Jeg sætter en store ære i, at levere materiale der fanger øjet og vækker interesse hos målgruppen og leverer et skarpt og præcist budskab.

Dette kan bl.a. ses i FN’s (UNRIC) reklamekampagne 2011: “No to violence against women”, hvor min vindende reklame, blev valgt over mere end 2700 indsendte forslag.

 

 

// Fotografering:

Med mine mange års erfaring som fotograf betyder at flere fotoopgaver kan klares in-house. Både når det drejer sig om produkt-fotografering, digital billedbehandling: retouchering, fritlægning af objekter eller personer, klargøring af billedmateriale samt grafik til web.

 

 

// Websites: Som grafiker ved Bojesen ApS var jeg eneansvarlig for vedligeholdelse og videreudvikling af virksomhedens website (og webshop). Derudover har jeg udarbejdet flere websites og arbejder fortroligt med bl.a. Dreamweaver, CMS, html, samt bannerreklamer.

 

 

// Samarbejdsevner: Både når det drejer sig om nye kunder eller mit frivillige arbejde for bl.a. Dansk Zoologisk Selskab og Red Barnet Ungdom, er jeg i stand til at sætte mig ind i mange forskellige menneskers krav og ønsker. Ved store såvel som små, projekter har jeg udvist stor forståelse for kundernes ønsker og er i stand til hurtigt at sætte mig ind i den ønskede målgruppe og derfra udvikle innovative design til stor tilfredsstillelse for kunderne.

PROFIL

 

 

Jeg er uddannet grafisk designer i Sydney, med en baggrund som fotograf. Jeg har oparbejdet en bred erfaring indenfor visuel kommunikation,

webdesign samt fotografering.

 

De sidste par år har jeg arbejdet som grafisk designer ved IM-Pack Graphics. Arbejdet har bla. indbefattet projekter som; annoncer, salgs- og

reklame-materiale, emballage, illustrationer til præsentationer og web, produktfotografering m.m. Jeg har været ansvarlig for koordinering og

eksekvering af projekterne og arbejder trygt med alle typer opgaver både til tryk og web.

 

Jeg udarbejder med sikker hånd selv de mere rutinerede opgaver - også under pres. Jeg har en skarp og professionel evne til at formidle

grafiske budskaber og stiller høje krav til kvaliteten af mit arbejde.

ANERKENDELSER

ERHVERVSERFARING

 

 

 

2010 - 2013

GRAFIKER VED IM-PACK GRAPHICS (IM-PACK GROUP)

 

Visuel kommunikation: Fra research og idèudvikling, opsætning af layout til færdiggørelse af produkt, digital billedbehandling: retouchering, fritlægning af objekter eller personer. Produktfotografering. Klargøring til tryk. Udformning af stanseform. webdesign; opsætning samt ved-

ligeholdelse. Projektstyring. Kontakt til leverandører og trykkere. Indhentning af priser, tilbud m.m.

 

Anerkendelser: Vinder af FN’ reklamekonkurrence 2011, Optagelse v/Anno Annuals.

 

Software: Photoshop, Indesign og Illustrator, Dreamweaver, CMS

 

 

 

 

2012 - PRESENT

GRAFIKER v/ RED BARNET UNGDOM (FRIVILLIGT)

 

Grafisk kampagnemateriale: Plakater, pitch, flyers, brochure og visitkort. Kampagnemateriale til web;Bannere, Call to action. Udarbejdet efter organisationens designmanual og guidelines.

 

Software: Photoshop, Indesign og Illustrator.

 

 

 

 

2011 - PRESENT

GRAFIKER/LAYOUTER v/DANSK ZOOLOGISK SELSKAB (FRIVILLIGT)

 

Grafik opsætning/layout til e-magasinet HABITAT. Billedbehandling.

 

Software:Photoshop, Indesign og Illustrator.

 

 

 

 

2011 - 2013

GRAFIKER V/UNGDOMSFORENINGEN FREMTIDEN NR. 1 KØBENHAVN (FRIVILLIGT)

 

Redesign af identitet (logo, visitkort etc.) Redesign samt opsætning af website. Udarbejdelse af diverse fotomateriale til website. Udvikling og opsætning af designmanual.

 

Software: Photoshop, Indesign, Illustrator, Dreamweaver og CMS.

 

 

 

 

2008 - 2010

GRAFIKER v/ BOJESEN ApS

 

Visuel kommunikation, billedbehandling, produktfotografering. Klargøring til tryk. Udformning af stanseform. webdesign; opsætning samt ved-

ligeholdelse. Projektstyring. Kontakt til leverandører/trykkere

 

Software: Photoshop, Indesign og Illustrator, CMS

 

 

 

 

2006 - 2008

EJENDOMSFOTOGRAF v/ E-SOFT SYSTEMS

 

Ejendomsfotografering, virksomhedsportrætter, billedbehandling/redigering, opmåling af boliger samt udarbejdelse af plantegning. Kontakt til kunder/mæglere. Opfølgning af besøg m.m.

 

Software: Photoshop

 

 

 

 

2003 - PRESENT

FREELANCE GRAFISK DESIGNER & FOTOGRAF

 

Visuel kommunikation: Fra research og idèudvikling, opsætning af layout til færdiggørelse af produkt, Klargøring til tryk. Udformning af stanseform. webdesign; opsætning og vedligeholdelse. Projektstyring. Kontakt til leverandører og trykkere. Indhentning af priser, tilbud m.m. billedbehandling, produktfotografering. Klargøring til tryk. Udformning af stanseform. webdesign; opsætning og vedligeholdelse. Projektstyring. Kontakt til leverandører/trykkere m.m.

 

Software: Photoshop, Indesign and Illustrator, GoLive, CMS

 

 

 

 

2003 - 2006

SÆLGER/FOTOGRAF v/ BINGO FOTO

 

Billedbehandling, billedfremkaldelse, salg og rådgivning. Opsætning af nye billede produkter. Portrætfotografering. Opstart af butik (Ro’s Torv Roskilde og Fisketorvet), salg og rådgivning, lagerkontrol, varebestilling.

 

Software: Photoshop og Indesign

Copyright 2013 © by Trine Sejthen - All Rights Reserved

GRAFISKE KOMPETENCER

 

PRINT DESIGN

 

 

WEBDESIGN

 

ILLUSTRATIONER

 

FOTOGRAFERING

 

BILLEDBEHANDLING

 

BRANDING / IDENTITET

TEKNISKE KOMPETENCER

FOTOGRAFERING

KUNST / DESIGN

GASTRONOMI

REJSE

KAJAK

SVØMNING

BØGER

FILM

MUSIK

INTERESSER